Szex és new york

Kép
Életmód

5+1 dolog az életről, amiben Carrie Bradshaw hazudott neked

Nagy pofonok elé néznél, ha Carrie Bradshow féle életfelfogással próbálnál boldogulni az életben. Hogy miért?

Kép
Sztárok

11 klasszikus tévésorozat, amelyben elrejtették a színésznő terhességét

Carrie a Szex és New Yorkban, Scully ügynök az X-aktákban... egyik sorozat eseményei sem engedték meg, hogy a karakterek teherbe essenek. Ezért a producerek és a forgatókönyvírók megoldották máshogy.

Kép
Stílus

Nézz olyan filmeket, amelyek örök divatinspirációk!

Örök klasszikusok és új sorozatok is vannak a tarsolyunkban.

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker karanténsikkjét felpróbálnád?

A cipők királynője. Összefort a neve Manolo Blahnikkal. Ma már saját cipőmárkája van, és mégis...

Kép
Sztárok

Tíz ikonikus fotóval köszöntjük a születésnapját karanténban ünneplő sztárt

Sarah Jessica Parker karanténban ünnepli 55. születésnapját.

Kép
Életmód

10 dolog a pasikról, amire a Szex és New York tanított meg minket

Ha pasikról van szó, sosem elég a jó tanácsból. Most összeszedtük a kedvenc sorozatunkban elhangzott leghasznosabb intelmeket, amiket jobb szem előtt tartani, ha az erősebbik nemmel találjuk szemben magunkat!

Kép
Életmód

12 ok, amiért Carrie Bradshaw nem is annyira menő, mint gondoltuk

Egy sikeres amerikai újságíró, Aran Krantcil egyszer kifakadt a Carrie-szindrómával kapcsolatban, és hosszasan mesélt arról, hogy szerinte miként befolyásolja a nők életet a Szex és New York, és az imádott karakter, Carrie Bradshaw. Egy olyan bálvány, amit ideje ledönteni.

Kép
Sztárok

Heidi Klum, Bradley Cooper, Bon Jovi - Elfeledett hírességek a Szex és New Yorkból

Oscar-díjas színész, szupermodell és ex-Spice Girl. Nosztalgiázunk egy kicsit miközben összeírtuk a sorozat leghíresebb cameoszerepeit. Bizony, sokan megkavarták a szálakat a Szex és New York szereplőnek életében - neked ki volt a kedvenced?

Kép
Stílus

Újságpapírba öltözni menő?

Kim Kardashian szerint igen, ő büszkén viselte a ruhadarabot.

Kép
Életmód

Samanthának igaza volt? A SATC legjobb szexidézetei

Örökérvényűek vagy idejétmúltak a manthattani csajok beszólásai? Szerintünk egyáltalán nem elavultak, és te hogy látod, Samantha, Carrie, Miranda és Charlotte megmondta a tutit?

Kép
Életmód

Az 50-es nők szexet akarnak - ilyen lesz a Szex és New York folytatása

Candace Bushnell kultikus történetének folytatása augusztusban kerül a könyvesboltokba, a Paramount Pictures produkciós cég pedig máris lecsapott a megfilmesítés jogaira. Mit tudunk eddig, mi várható?

Kép
Életmód

A nők nem egymás ellenségei - okok, ami miatt a Szex és New York fontos sorozat volt

Nemrég robbant a hír, hogy Candace Bushnell, a kultikus sorozat írója folytatja a sztorit, amiből újabb sorozat is készül. Végigvettük, miért kellett annyira az eredeti széria.

Kép
Stílus

Manolo Blahnik Szex és New York kollekciója

Manolo Blahnik egyértelműen a Szex és New Yorknak köszönhette hihetetlen sikerét! Mr. Big és Carrie felejthetetlen eljegyzési cipőjének most volt a 10. évfordulója, és a cipő sikere azóta is töretlen.

Kép
Életmód

Ezért nem vásárolok többé a barátnőimmel

Tizenévesen, amikor már ciki volt anyukámmal menni a plázába, átszoktam a barátnős shoppingra. Most pedig, számtalan fölösleges cuccal a gardróbomban azt kell mondjam, itt volt az ideje megtanulni egyedül elkölteni a pénzem.

Kép
Sztárok

A pillanat, amire vártunk: Carrie Bradshaw most tényleg visszatér - íme a részletek!

Bár már 15 éve annak, hogy véget ért a Szex és New York, a sorozat rajongói a mai napig alig várják a folytatást - nos, most valami történt a témában!

Kép
Életmód

Kiderült a Szex és New York 3 sztorija: talán jobb is, hogy nem lesz belőle film

A napokban derült ki, hogy a készítők milyen sztorit találtak ki a Szex és New York 3-nak, és ezek után többen is úgy vélik, talán jobb, hogy sosem fog elkészülni.

Kép
Stílus

Senki másnak nem állna ez jól: SJP bebizonyította, hogy még mindig ő a mix and match királynője

A Szex és New Yorkos idők már nagyon messze vannak, de Sarah Jessica Parker még mindig kirázza a kisujjából a legcsodásabb szetteket!

Kép
Sztárok

Először láthattuk Kristin Davist újdonsült kisfiával

A Szex és New York színésznője hét éve fogadta örökbe kislányát, a napokban pedig először láthattunk együtt újdonsült kisfiával is, akit szintén adoptált.

Kép
Életmód

A Szex és New York kimaradt jelenetén tényleg mindenki kiborult

A Szex és New York rendezője, Darren Star elárult valamit az ikonikus sorozatról, a rajongók pedig totál felháborodtak, ráadásul jogosan. Egy nagyon, de nagyon durva jelenetet töröltek a sorozatból.

Kép
Stílus

Sarah Jessica Parker 53 évesen is bátran mutatja meg magát fehérneműben

Sarah Jessica Parker a Szex és New York óta is meghatározó arca a sztárvilágnak. De ki mondaná meg, hogy a színésznő már elmúlt 53 éves, nos ezek után a fotók után mi biztosan nem!

Kép
Életmód

20 dolog, amit nem tudtál a ma 20 éves Szex és New Yorkról

Már 20 hosszú éve, hogy elindult a Szex és New York, mi viszont még most is kívülről fújjuk a legjobb beszólásokat. Ezerszer láttuk, azt hittük már mindent tudunk róla, hogy nekünk már senki nem tud újat mondani. Pedig de, és fogadunk, hogy ezekről a titkokról még te sem hallottál!

Kép
Stílus

Megosztó trend a láthatáron: a Szex és New York-ból ismert kalap most az internet új kedvence

Pár évvel ezelőtt minden a "blogger kalapokkal" kezdődött, majd utána lavinaként zúdult ránk az a sokféle fejfedő, ami minden szezonban más és más külcsínt kap. Most végre a Szex és New York-ból is ismert kiegészítő is visszatért a feledés méltatlan homályából, és elkezdődött az oversized kalapok időszámítása!

Kép
Stílus

Ilyen lenne a Szex és New York szereplőinek stílusa, ha 2018-ban indult volna a sorozat

Tudtad? Júniusban lesz 20 éve, hogy Amerikában leadták a Szex és New York első részét. De vajon, hogy alakult volna a csajok öltözködése, ha a sorozat 2018-ban indult volna?

Kép
Stílus

Ezt eddig észre sem vettük: itt láthattad már korábban Carrie Bradshaw ikonikus ruháját

Egy-egy ruha köré egész jó kis divattörténeti tanulmányt lehetne írni, arról nem is beszélve, hogy a trendek egymásnak adják át a kilincset. Pontosan ezért történhetett meg az, hogy még Carrie Bradshaw is viselt olyan darabokat, amelyek évtizedekkel korábban is népszerűek voltak.

Kép
Stílus

SJP bebizonyította, hogy ez a csúnya szandál igenis szexi

Ha van valami, amihez Sarah Jessica Parker ért, az a stílusos cipő. A színésznő mindig is legendás volt forradalmi cipőválasztásairól, és nem csak azért mert a Szex és New York Carrie Bradshaw-jaként ráragasztották a lábbelimániás jelzőt.

Kép
Sztárok

Nagy lépésre szánta rá magát a Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon: komoly politikai karrierbe kezd

Nagy fába vágta a fejszéjét a világsztár.

Előző oldal
Következő oldal